Inspiratiesessie met Carl Van de Velde
 
Woon een inspiratiesessie bij van business mentor

Carl Van de Velde

Wij nodigen jou uit!

HUIDIG PROGRAMMA

"THE BIG 5"

In 2018 organiseert Carl Van de Velde en zijn team zijn vernieuwde Masterclass in Results programma voor een selecte groep ondernemers die meer en beter willen. Ook jij geniet de kans om je dit jaar te laten begeleiden door experts te laten begeleiden naar meer omzetcijfer, winstgroei, expansie in structuur, een groter inkomen en meer levenskwaliteit.

Laat je inspireren en uitdagen te groeien door Carl Van de Velde.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

 • Beproefde, werkende strategieën
 • Krachtige overtuigingstechnieken
 • Inzichten in onderbewuste motivators
 • Vermogen om te inspireren

Let op! Dit is een event exclusief voor ondernemers en bedrijfsleiders die open staan voor verdere ontwikkeling. Een persoonlijke gastcode kan je telefonisch aanvragen via het nummer 03 640 39 40 of via onze live chat.

Komende programma's

  REacties van deelnemers

  WIE IS CARL VAN DE VELDE?

  Carl Van de Velde (1965) is in België veruit de bekendste spreker / mentor met betrekking tot persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  Carl heeft meer dan 20 jaar ervaring als spreker / mentor en 30 jaar ervaring als ondernemer. Al meer dan 200.000 ondernemers bezochten zijn seminars.

  Zijn dynamische spreekstijl in combinatie met de waardevolle en onmiddellijk toepasbare kennis die hij op een leuke en overtuigende manier weet over te brengen, maken van hem een unieke spreker / coach.

  Beleef een live seminar met Carl »
  Carl Van de Velde