2019

1 VUL IN

AAN DE HAND VAN ENKELE DOELGERICHTE VRAGEN STA JE STIL BIJ VERSCHILLENDE ASPECTEN VAN JE ONDERNEMING EN JEZELF ALS ONDERNEMER.

2 PERSOONLIJK ADVIES

NA HET INVULLEN VAN DE VRAGENLIJST CONTACTEERT EEN DIRECTE SAMENWERKER VAN BUSINESS MENTOR CARL VAN DE VELDE JOU MET ADVIES OP MAAT DAT JE IN STAAT STELT ZAKELIJK TE GROEIEN.

3 PLAN IN WANNEER WE VERBINDEN

JIJ BEPAALT ZELF WANNEER WE JE CONTACTEREN. NA HET INVULLEN VAN JE BUSINESS CHECK-UP KAN JE ONLINE EEN CONTACTMOMENT INPLANNEN.

onder@1.5x
Carl11 met schaduw

CARL VAN DE VELDE

Carl Van de Velde (1965) is in België veruit de bekendste mentor / spreker met betrekking tot persoonlijke en professionele groei

Carl heeft meer dan 20 jaar ervaring als mentor / spreker en 30 jaar ervaring als ondernemer. Al meer dan 220.000 ondernemers bezochten zijn seminars.

Zijn dynamische spreekstijl in combinatie met de waardevolle en onmiddellijk toepasbare kennis die hij op een leuke en overtuigende manier weet over te brengen, maken van hem een unieke mentor/spreker.

Carl is gebeten door winnende marketingstrategieën en benoemt marketing als de katalysator van de verkoop. Zijn eigen bedrijven maakte Carl keer op keer succesvol door beproefde technieken toe te passen die ook topondernemers toepassen.