Business Intensive groeitraject voor ondernemers
 
Groeiprogramma voor gevestigde ondernemers

BUSINESS INTENSIVE

Bekijk de deelnamevoorwaarden

Het Business Intensive Programma is een allesomvattende, zakelijke workshop voor ondernemers die in de toekomst willen navigeren i.p.v. improviseren.

De aanpak van dit programma is uniek in de wereld.

Dit is een exclusief programma voor ondernemers die meer doordacht en strategisch willen groeien!

 

1. ONLINE AUDIT

Aan de hand van jouw input bedenkt het Business Empowerment Support Team (BEST) mee oplossingen voor jouw situatie.

2. GET TO KNOW INTENSIVE

We bereiden je grondig voor op het Business Intensive Programma en je maakt kennis met de andere deelnemende ondernemers.

3. VIJFDAAGS SEMINAR IN HET BUITENLAND

Je gaat aan de slag om de blauwdruk van je business te herschrijven. Je stelt doelen voor de komende 5 jaar en vindt out of the box antwoorden voor jouw professionele uitdagingen.

Een nieuwe opleidingsvorm, uniek in de wereld!

We kiezen voor een inspirerende en business stimulerende locatie waar een frisse duik nooit veraf is en waar de omgeving je zakelijk kan inspireren.

Je gaat samen met een selecte groep topondernemers aan de slag om de blauwdruk van je bedrijf in kaart te brengen en je stelt inspirerende doelen voorop.

 • Werk aan (ipv in) je business
 • Geen onnodige afleiding
 • Een frisse duik vlakbij
Testimonials_KurtHensen.jpg

" De Business Intensive is een heel leerrijk traject waar je samen met een geselecteerde groep ondernemers inzichten ontvangt die je direct kan toepassen binnen je eigen organisatie. "

Kurt Hensen, Test & Measurement Solutions
Testimonials_KatrienTKindt.jpg

" Wat enorm waardevol is, is dat je tijdens het jaar na de Business Intensive continu uitgedaagd wordt aan de hand van opvolgsessies om je vooropgestelde doelstellingen te gaan realiseren. "

Katrien ‘T Kindt , Immo Costa
Testimonials_BartVandeMoortele.jpg

" De Business Intensive is een wake-up call. Het heeft 10.000 volt op mijn lijf gestoken, waardoor ik heel wat zaken in beweging heb kunnen brengen en mijn doelstellingen voor de komende 5 jaar heb vastgelegd. "

Bart Vandemoortele, Beagle Trading
 • 97,1%

  Geeft aan dat hij / zij gedurende de Business Intensive direct implementeerbare strategieën heeft gekregen die rechtstreeks leidt naar betere resultaten

 • 87,5%

  Keert na afloop van de Business Intensive zonder business gerelateerde vraagtekens terug naar zijn / haar onderneming.

 • 100%

  Beproefde en werkende strategieën, gecombineerd met de ervaring van mede-ondernemers en businesscoaches zorgen voor een complete begeleiding.

 • 95,4%

  Ondervindt dat de mix tussen content en beleving een bijzonder stimulerende werking heeft op zijn / haar doe- en denkpatronen als ondernemer.

Aan het Business Intensive Programma 2019 kunnen slechts een beperkt aantal personen deelnemen.
Verspreid over het gehele programma werk je met Carl en z'n team meer dan 50 uur aan je zakelijke situatie.

Het 5-daags programma heeft plaats op een voorafbepaalde locatie en datum.

Business Intensive Dubai

Locatie en data eerstkomende 5-daagse: 

7 - 11 november 2019

Verblijf en vluchten

Je verblijf en vluchten zitten niet mee in je deelnameprijs en zijn voor eigen rekening. Zo kan je zelf overwegen of je al dan niet vroeger toekomt, een vervolg breidt aan je verblijf en in welk hotel/type kamer je verblijft. Het is wel aangeraden tijdig je vlucht te boeken.

Je gemaakte kosten voor verblijf en vervoer zijn 100% fiscaal aftrekbaar. 

Om het volledige programma zonder haast te kunnen bijwonen, arriveer je best ten laatste een dag voor de aanvang van de Business Intensive. Boek je terugvlucht niet de laatste dag van het programma maar 1 of 2 dagen later. Naar goede traditie hebben we nog een afsluitprotocol na het programma.

Informeer mij »

 

Meer informatie aanvragen