HIGH END Business Coaching

CARL VAN DE VELDE

Deelnemen aan een event >
icon-opleidingen-small.png

OPLEIDINGEN

Groeiopleidingen voor ondernemers die een zakelijke doorbraak willen maken.

icon-coaching-small.png

ONLINE ACADEMY

Maak online een zakelijke doorbraak vanop eender welk mobiel apparaat.

icon-testimonials-small.png

REACTIES

Wat zeggen deelnemers over de opleidingen van Carl Van de Velde?

Nieuw!

De kerneigenschappen van de topondernemer

Carl Van de Velde legt de kerneigenschappen bloot die topondernemers onderscheiden van gewone ondernemers.

 

Komende programma's

   

  WIE IS CARL VAN DE VELDE?

   

  Carl Van de Velde (1965) is in België veruit de voornaamste en hoogst gewaardeerde mentor met betrekking tot professionele en persoonlijke groei. Hij is een expert in het creëren van zakelijk succes en expansie. Carl helpt ondernemers bij het tot stand brengen van meer en betere resultaten. 

  Carl is een mentor die behelpt vanuit een doorleefde praktijkervaring. Hij slaagde er immers zelf in om verschillende keren, binnen diverse sectoren, zijn eigen bedrijven om te zetten van eenmanszaken naar succesvolle KMO’s die uitgroeide tot brancheleiders binnen hun domein. Bij Carl krijg je kennis vanuit de praktijk voor de praktijk

  Om zelfstandigen, bedrijfsleiders en zaakvoerders van bedrijven te helpen, ontwikkelde hij het Masterclass in Results traject waarmee hij ondernemers naar meetbare progressie begeleidt. 91% van de ondernemers die aan dit programma deelnemen, geven aan binnen het jaar een duidelijke groei te hebben gerealiseerd. 

  Naast de Masterclass in Results opleiding is hij ook de bedenker van een reeks andere groeiseminars en masterclasses die uniek zijn in hun soort. Het doorgeven van zakelijke kennis, opgedaan gedurende de voorbije 30 jaar als ondernemer, en het ontketenen en verruimen van het ware potentieel bij ondernemers is Carl zijn ultieme missie, passie en expertise.  

  Zijn impactvolle dynamische spreekstijl, verruimende inzichten en onmiddellijk toepasbare technieken, maken van Carl een unieke mentor en spreker. De afgelopen 22 jaar bezochten al meer dan 220.000 ondernemende mensen zijn programma’s. Nog nooit eerder in de Belgische geschiedenis bereikte een Vlaamse spreker zoveel ondernemers. 

  Hij is ook de auteur van de boeken 10 stappen naar succes en gelukSpeechen als Obama en de motivatie-cd Pluspower jezelf.

  Via zijn foundation organiseert Carl en zijn team ieder jaar non-profit seminars voor studenten. Het is tevens zijn missie om de volgende generatie te helpen succesvol ondernemen. 

  Carl deelt al 32 jaar het leven met zijn echtgenote Maureen. Ze hebben samen twee kinderen.

  Beleef een live seminar met Carl »