Praktische informatie

We staan voor een tijdperk waar artificiële intelligentie een niet te onderschatten impact gaat maken op de samenleving en hoe we in de toekomst ondernemen. Het is van cruciaal belang dat ondernemers, medewerkers van bedrijven organisaties zich aanpassen aan deze nieuwe evolutie.

In de toekomst zullen er twee soorten ondernemingen zijn, zij die A.I. inzetten om processen te vergemakkelijken en te versnellen en zij die A.I. tools hebben laten liggen.

Als Master in Results kan je best mee zijn met deze innovatieve gamechanger om jouw ondernemerschap te boosten.

Als lid van de MiR Business Club is deze mastermind inbegrepen in je lidmaatschap.
Schrijf je nu in voor deze innovatieve mastermind zodat we weten of jij ook van de partij bent.

Gastsprekers

Gastsprekers

Remy Gieling

Hij is medeoprichter van ai.nl en auteur van verschillende boeken over artificiële intelligentie (AI). Met meer dan 120 AI-lezingen per jaar is hij een veelgevraagde spreker en verschijnt regelmatig als gast op radio- en televisieprogramma's in Nederland. Daarnaast heeft hij meer dan 50 bedrijven succesvol geholpen bij het oplossen van AI-gerelateerde vraagstukken. Zijn enorme enthousiasme, gecombineerd met humor en interactie, maakt elk evenement waar hij spreekt tot een succes. Remy heeft de vaardigheid om de taal van ondernemers, leiders en professionals te spreken, waardoor hij inhoudelijk sterke en boeiende gesprekken voert die kijkers en luisteraars blijven boeien.

Steffen Brans

Steffen is de oprichter van Wisemen, een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in digitalisatie. Vorig jaar werd hij bekroond tot 'Jonge Ondernemer van het Jaar'. Gevestigd in het hart van Limburg, streeft Wiseman ernaar een allesomvattende digitale beleving te creëren die diep raakt en inspireert. Steffen koestert de ambitie om met Wiseman een digitaal product van wereldniveau te ontwikkelen, met als doel het leven van mensen effectief te vergemakkelijken.

PROGRAMMA

Donderdag 14 december 2023
13h30 - Aanvang registratie
20h00 - Voorzien einde (opgelet, dit kan uitlopen!)

LOCATIE

Domein De Vesten
Kanaalweg 6
2430 Laakdal
Routebeschrijving: klik hier

Ruime gratis parking aan de locatie.

EXTRA INFORMATIE

Breng je notitieboek en pen mee om inspirerende inzichten te kunnen noteren.

Dit is een éénmalig event, exclusief voor MiR Business Club leden. Daarom is je aanwezigheid niet verplaatsbaar naar een andere datum, en is het vervangen door een andere persoon niet toegestaan. Mocht je door uitzonderlijke omstandigheden toch verhinderd zijn, gelieve dan contact op te nemen met ons via [email protected] of via +32 (0)3 640 39 40.

TICKETS

Je ontvangt één week voor het event een elektronisch ticket via mail. Gelieve dit ticket digitaal of afgedrukt mee te brengen en te tonen aan de registratie.

BELANGRIJK

Goedkeuren van je gegevens in enkele stappen:

  • Klik op deze link om in te loggen op het portaal

  • Klik aan de linkerkant op ‘Mijn gegevens’

  • Kijk al je gegevens na en pas ze indien nodig aan (deze zullen gebruikt worden voor communicatiedoeleinden onder alle leden)

  • Vink ‘Ik heb de gegevens nagekeken en bevestig dat deze mogen worden gebruikt’ aan

  • Klik op ‘Profiel opslaan’

VERHINDERD?

Kan je onverwacht niet komen? Geef ons dan alsjeblieft een seintje. Zo kunnen wij logistiek en organisatorisch de nodige aanpassingen maken. Een no show heeft namelijk gevolgen voor opstelling, catering, ... Door een tijdige melding gun je andere leden een optimale ervaring.