Het meest diepgaande programma van Carl Van de Velde.

De Matrix van Leiderschap is een programma voor ieder mens die totale controle over zijn of haar leven wilt nemen. Je stapt in een proces waar niets is wat het lijkt en alles een bedoeling heeft. Tijdens dit proces ga je naar jezelf op zoek en laat je de hele puzzel in elkaar vallen. Op deze manier begrijp je alles wat je overkomt en zal overkomen op een zodanige manier dat je krachtiger en met meer leiderschap in het leven kan staan. Het is bij uitstek het meest transformatief programma dat je kan volgen in Belgi√ę.

Maak een persoonlijke of professionele doorbraak

Een ‚Äėselecte groep‚Äô mensen in de samenleving beheerst het vermogen om vanuit een natuurlijke flow vooropgestelde objectieven te realiseren.¬†‚Ä®Het kost hen geen moeite, het gaat vanzelf. Ze genieten een hogere vorm van succes, ze ervaren levensgeluk en ze genieten sterke relaties met anderen.‚Ä®Deze mensen zijn mentaal en emotioneel in evenwicht. ‚Ä®Ze zijn in persoonlijke en professionele balans omdat hun interne psychologie in de juiste vorm is. ‚Ä®Ze zijn in leiderschap.‚Ä®Vanuit hun natuurlijk leiderschap zijn deze mensen een rolmodel voor hun omgeving.

Get on the list

Dit pop-up programma wordt momenteel niet georganiseerd. Je kan jezelf wel op de lijst zetten om als eerste op de hoogte te worden gebracht wanneer het programma terug wordt georganiseerd.

Maak een persoonlijke of professionele doorbraak

Een ‚Äėselecte groep‚Äô mensen in de samenleving beheerst het vermogen om vanuit een natuurlijke flow vooropgestelde objectieven te realiseren. Het kost hen geen moeite, het gaat vanzelf. Ze genieten een hogere vorm van succes, ze ervaren levensgeluk en ze genieten sterke relaties met anderen.‚Ä®Deze mensen zijn mentaal en emotioneel in evenwicht. ‚Ä®Ze zijn in persoonlijke en professionele balans omdat hun interne psychologie in de juiste vorm is. Ze zijn in leiderschap.‚Ä®Vanuit hun natuurlijk leiderschap zijn deze mensen een rolmodel voor hun omgeving.

Get on the list

Dit pop-up programma wordt momenteel niet georganiseerd. Je kan jezelf wel op de lijst zetten om als eerste op de hoogte te worden gebracht wanneer het programma terug wordt georganiseerd.

 

Luc De Buyser

Dit is geen programma voor slapers, maar voor mensen die dynamisch vooruit willen op een positieve manier. 

Anja Gils

Ik ben nog heel veel te weten gekomen over mezelf, ondanks het feit dat ik al heel wat andere cursussen heb gevolgd. 

Lennert Swaeb

De Matrix was een zeer intense ervaring. Zeer confronterend voor mezelf, maar ongelofelijk verrijkend. 

VERWACHT HET ONVERWACHTE!

Via de unieke leermethode die Carl Van de Velde en zijn team gebruiken om je coachen naar een hoger niveau van leiderschap leer je vanuit ervaring. In dit seminar is niets wat het lijkt en heeft alles een bedoeling. Door mee te gaan in de oefening en beleving installeer je kennis op onbewust niveau.

Dit programma is gebaseerd  op hedendaagse wetenschap. Als je deelneemt aan dit programma zal je al vanaf de eerste dag dat het een intense beleving is die je de rest van je leven bijblijven.

BEOORDELINGEN VAN DE 
MATRIX VAN LEIDERSCHAP

BEOORDELINGEN VAN DE 
MATRIX VAN LEIDERSCHAP

DEELNAMEVOORWAARDEN

Er zijn twee criteria waaraan je moet voldoen:

  • Je staat open om¬†aan jezelf te werken.
  • ¬†Je¬†wil¬†de hoogste vorm van zelfbewustzijn en leiderschap ontwikkelen.

Let op! De plaatsen zijn beperkt!

Om voor iedere deelnemer de nodige impact te kunnen genereren, wordt slechts een beperkt aantal plaatsen toegelaten om deel te nemen aan dit seminar. Schrijf dus tijdig in!

KLAAR VOOR JE LEIDERSCHAPSBOOST?
LAAT JE GEGEVENS ACHTER
 

JOUW GEGEVENS

STAP IN LEIDERSCHAP

Wordt de beste versie van jezelf!

GRATIS GESPREK
STAP IN LEIDERSCHAP

Wordt de beste versie van jezelf!

GRATIS GESPREK
Your Website Title