opusomnia-1

 

OPUS OMNIA

Het meest hedendaagse opleidingsprogramma van Carl Van de Velde.

De Opus Omnia-seminars worden op verschillende momenten het hele jaar door gehouden en steeds op exclusieve toplocaties.

Het basis startprogramma van het Opus Omnia traject is de Masterclass in Results. Reeds meer dan 3450 ondernemers haalden via deze 5-daagse business masterclass hun inspiratie om zakelijk te groeien.

Masterclass in Results
Business Intensive
Marketing Bootcamp
Best in Sales Academy
Star in HR
Matrix van Leiderschap
Masterclass in Results Encore of Business Intensive Encore
Online Academy voor 2 jaar

VERRIJK JEZELF EN GA DOOR HET GEHELE OPLEIDINGSBAD.

De Opus Omnia is het ultieme totaalprogramma. Je doorloopt de gehele waaier aan opleidingen - waardoor je je als ondernemer totaal kan ontwikkelen. Het traject werd zodanig gesegmenteerd dat je op het juiste tijdstip het juiste programma kan volgen.

OverzichtOmnia-1-1

mir@1.5x

Masterclass in Results:

Tijdens dit intens vijfdaags programma coacht Carl je naar je eerstvolgende zakelijke doorbraak. Hij leert je bottlenecks verruimen via hedendaagse, beproefde ondernemerstechnieken.

Je pakt de basisfundamenten van je bedrijf op een strategische manier aan zodat je meer en betere resultaten tot stand weet te brengen met minder inspanningen. Je leert hoe je de dingen voor jou kan laten werken i.p.v. zelf harder te gaan werken.

logosmarketing-bootcamp

1. Marketing Bootcamp:

Dit is een 6-daags verdiepingsprogramma dat je op een doorgedreven manier helpt in het bepalen en organiseren van je marketingplan. Je leert van Carl en andere marketingexperts hoe hedendaagse marketing werkt. Na dit programma beheers je een competitieve marketing expertise die je kan aanwenden om een constante stroom van nieuwe prospecten aan te trekken.

Als je toepast wat je leert tijdens dit programma zullen meer potentiele klanten je vinden en goesting krijgen om bij je te kopen.

bisa

2. Best in Sales Academy:

Dit programma van 2 x 2 dagen leert je hoe je meer professioneel kan verkopen. Je ondervindt hoe een effectieve salesafdeling functioneert. Dit programma geeft jouw een gevorderd inzicht in de praktische, mentale en emotionele processen die een verkoop tot stand brengen.

De verkoop is de motor die je bedrijf doet draaien. Tijdens de Best in Sales Academy krijgt je sales een groot onderhoud waardoor je meer competitief kan verkopen dan je directe concurrenten.

logoswitBI

3. Business Intensive:

Het Business Intensive Programma is een intensieve, business workshop voor ondernemers die in de toekomst willen navigeren i.p.v. improviseren. De aanpak van dit programma is uniek in de wereld.

Je werkt gedurende 5 dagen aan een Business Focusplan dat jou de komende jaren als een zakelijke roadmap zal helpen in al je beslissingen en acties. Onder begeleiding van Carl Van de Velde werk je zakelijke doelstellingen uit en formatteer je een strategisch plan om dit te bereiken.

Via Masterminds en Q&A krijg je antwoorden op al je zakelijke vragen. Dit programma werkt als een turbo op je zakelijke vooruitgang.

logoswitstart-in-HR

4. Star in HR:

Tijdens dit 3-daags programma leer je alles wat je moet weten over hedendaagse, efficiënte omgang met medewerkers. Het menselijk kapitaal binnen je onderneming garandeert het uiteindelijk succes van je onderneming. Je kan niet groeien en schalen zonder de medewerking van bekwame en betrokken medewerkers.

Tijdens dit dynamisch programma leer je mensen vinden en binden aan je bedrijf. Je ontdekt hoe je mensen moet (laten) vormen, begeleiden, inspireren, evalueren, disciplineren, motiveren en activeren. Dit programma zal bijdragen tot een veel productievere menselijke flow binnen je onderneming.

logosMatrix

5. Matrix van leiderschap:

Een ‘selecte groep’ mensen in de samenleving beheerst het vermogen om succes en geluk tot stand te brengen. Het kost hen geen moeite, het gaat vanzelf. Ze genieten een hogere vorm van succes, ze ervaren levensgeluk en ze hebben sterke relaties met anderen. Deze mensen zijn mentaal en emotioneel in evenwicht.
Ze zijn in persoonlijke en professionele balans omdat hun interne psychologie in de juiste vorm is. Ze zijn in leiderschap. Vanuit hun natuurlijk leiderschap zijn deze mensen een rolmodel voor hun omgeving.

Tijdens dit 5-daags programma zal je via de unieke leermethode die Carl en zijn team gebruiken, evolueren naar een hoger niveau van leiderschap. Je leert vanuit ervaring. In dit seminar is niets wat het lijkt en heeft alles een bedoeling. Door mee te gaan in de oefeningen en belevingen installeer je kennis op onbewust niveau. Als je deelneemt aan dit programma zal je al vanaf de eerste dag ervaren dat het een intense beleving is die je de rest van je leven zal bijblijven.

+ KRIJG TOEGANG TOT DE

ONLINE BUSINESS MASTERCLASS

Online Academy

Via het Online Academy platform krijg je 2 jaar toegang tot de Online Business Masterclass, 
de meest volledige online ondernemersopleiding van België.
Leer bij, groei en maak een zakelijke doorbraak waar en wanneer jij wil. 
 
 

+ EXTRA:

MIR ENCORE

Herhaling is de moeder aller vaardigheden.
Als Opus member word je in de mogelijkheid gesteld om gratis voor een 2e maal de volledige Masterclass in Results coaching cyclus te doorlopen.
Klanten die deze masterclasses opnieuw beleven, geven aan dat ze nieuwe - vaak grotere - doorbraken maken dan voorheen.

 

 

Meer informatie aanvragen