shutterstock_530294110

 

 
CORONA UPDATE

Komende Seminars

CORONA UPDATE: SEMINARS UITGESTELD

Beste ondernemer,

 

Rekeninghoudend met de dagelijkse wijzigingen omtrent het coronavirus (COVID-19), heeft de overheid meerdere ingrijpende maatregelen opgelegd. Dit heeft uiteraard ook een impact op de organisatie van onze komende seminars. 

Veiligheid en comfort van onze deelnemers staan steeds voorop en het lijkt ons niet verstandig om op dit moment events te organiseren, gezien de huidige situatie.

Met de opgelegde maatregelen kunnen wij daarnaast geen maximale beleving en waardeoverdracht garanderen dus hebben wij als organisatie beslist om tot eind november 2020 de events naar een latere datum te verzetten. Als deelnemer zal je ervan geïnformeerd worden zodra een nieuwe datum bekend is.

 

Volgende events vanaf oktober 2020 worden uitgesteld:


>> Sales Bootcamp van donderdag 22 tem zaterdag 24 oktober 2020 te Crowne Plaza, Antwerpen
>> Business Intensive van maandag 9 tem vrijdag 13 november 2020 in Dubai

>> Matrix van Leiderschap van maandag 7 tem vrijdag 11 december 2020 in de Ardennen 

 

We hebben steeds alle aanbevelingen en richtlijnen omtrent gezondheid en veiligheid voor onze deelnemers nauwgezet opgevolgd en zullen dit voor de organisatie van onze toekomstige evenementen uiteraard blijven doen.

We weten dat je ernaar uitkeek om één of meerdere van deze business seminars te beleven en we zijn ons zeer bewust van het ongemak dat deze maatregelen veroorzaken.
Ons ganse team stelt alles in het werk om deze seminars te verplaatsen naar de nabije toekomst, rekening houdende met de verdere ontwikkelingen.

 

Heb je nog vragen in verband met jouw deelname of een nieuwe inschrijving? Deze kan je stellen via info@carlvandevelde.be of het telefoonnummer +32(0)36403940.
De meest recente informatie over het coronavirus vind je
op deze website.

We appreciëren jouw begrip en flexibiliteit. Ons team wenst je veel succes in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Positieve groet,

Team Carl Van de Velde