shutterstock_530294110

 

 
CORONA UPDATE

Komende Seminars

CORONA UPDATE: SEMINARS UITGESTELD

Beste ondernemer,

Wij vinden het bijzonder jammer te moeten aankondigen dat we genoodzaakt zijn om volgende seminars uit te stellen:

>> +14 Uur Business Coaching van donderdag 2 t.e.m. vrijdag 3 april 2020 in Genval
>> Sales Bootcamp van donderdag 26 t.e.m. zaterdag 28 maart 2020
in Mechelen
>> Masterclass In Results van maandag 20 t.e.m. vrijdag 24 april 2020 in Estepona
>> Matrix van Leiderschap van maandag 1 t.e.m. vrijdag 5 juni 2020 in Spa

Ons team en het management van de externe locaties hebben tot het laatste moment al het mogelijke gedaan om deze seminars veilig te laten plaatsvinden zoals gepland.
Rekeninghoudend met de dagelijkse wijzigingen omtrent het coronavirus (COVID-19), heeft de overheid meerdere ingrijpende maatregelen opgelegd. Dit heeft uiteraard ook een impact op de organisatie van onze komende seminars.

We hebben steeds alle aanbevelingen en richtlijnen omtrent gezondheid en veiligheid voor onze deelnemers nauwgezet opgevolgd en zullen dit voor de organisatie van onze toekomstige evenementen uiteraard blijven doen.

We weten dat je ernaar uitkeek om één of meerdere van deze business seminars te beleven en we zijn ons zeer bewust van het ongemak dat deze maatregelen veroorzaken.
Ons ganse team stelt alles in het werk om deze seminars te verplaatsen naar de nabije toekomst, rekeninghoudend met de verdere ontwikkelingen.

We raden je aan om jouw hotel te contacteren, dat mogelijk reeds aangepaste voorwaarden heeft wegens de verspreiding van het coronavirus.

Heb je nog vragen in verband met jouw deelname of een nieuwe inschrijving? Deze kan je stellen via info@carlvandevelde.be of het telefoonnummer +32(0)36403940.
De meest recente informatie over het coronavirus vind je
op deze website.

We appreciëren jouw begrip en flexibiliteit. Ons team wenst je veel succes in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Positieve groet,

Team Carl Van de Velde