shutterstock_530294110

 

 
UPDATE

SEMINARS CVDV TI 2021

Update events
Carl Van de Velde Training Instituut

update van 28 juli 2021

 

Op deze pagina vind je alle info over de status van de doorgang van de seminars en masterclasses die we organiseren. Deze pagina is steeds up to date, gebaseerd op de geldende maatregelen voor evenementen die worden gehanteerd door de overheid. 

 

Waardebeleving en waardeoverdracht staan bij ons op nummer 1. We willen alle klanten die deelnemen 100% waardeoverdracht kunnen garanderen en de FULL EXPERIENCE laten genieten. Dat kan vanaf september 2021, in veilige en comfortabele omstandigheden. Dan mogen en kunnen we terug events zoals vanouds organiseren.

 

Het bijwonen van seminars en ontvangen van de kennis die we met je delen, is nog meer noodzakelijk als voorheen. We leerden enorm veel uit afgelopen periode en tijdens de events zal je de nodige kennis, inzichten en praktische tips ontvangen waardoor je business beter en sterker wordt en je uitdagingen in het heden en de toekomst kan handelen.


Carl en de volledige crew kijken er enorm naar uit om je binnenkort weer te mogen begroeten op onze seminars en masterclasses.

 

Hieronder kan je alvast de ingeplande data vinden voor het najaar 2021:

  • Marketing Bootcamp - donderdag 9 tem maandag 13 september 2021 (Amsterdam)

  • + 14 Uur Business Coaching - donderdag 16 en vrijdag 17 september 2021 (België) 

  • Matrix van Leiderschap - vrijdag 24 tem dinsdag 28 september 2021 (België)

  • Masterclass in Results - woensdag 6 tem zondag 10 oktober 2021 (België)

  • Sales Bootcamp - donderdag 21 tem zaterdag 23 oktober 2021 (België)

  • HR Bootcamp - woensdag 27 tem vrijdag 29 oktober 2021 (België)

  • Business Intensive - woensdag 10 tem zondag 14 november 2021 (Dubai)

  • Masterclass Inspirerend Spreken - woensdag 24 tem vrijdag 26 november 2021 (België)

 

Heb je nog vragen in verband met jouw deelname of een nieuwe inschrijving? Deze kan je stellen via info@carlvandevelde.be of het telefoonnummer +32(0)36403940.
De meest recente informatie vanuit de overheid over het coronavirus vind je
op deze website.

We appreciëren jouw begrip en flexibiliteit. Wij kijken er alvast naar uit je om je in 2021 te mogen ontvangen op onze seminars en masterclasses.

See you soon ;-)

Carl Van de Velde en team

 

 

Veelgestelde vragen:

 

Q: Ik ben ingeschreven voor de Matrix van Leiderschap in juni 2021 maar deze gaat niet door? Wanneer is de volgende editie dan ingepland en hoe wordt mijn deelname dan verzet?

A: We hebben speciaal een extra editie ingepland in september 2021! Je deelname wordt automatisch verplaatst naar de editie van vrijdag 24 tem dinsdag 28 september 2021 zodat je plaats verzekerd is.

---

Q: Is er een online alternatief voor het event waar ik aan zou deelneem?

A: De live events worden verplaatst naar een eerstvolgende datum zodat je een optimale waarde overdracht en beleving kan ervaren. We bieden verschillende online seminars kosteloos aan om ondernemers zoveel mogelijk te ondersteunen. Hou al onze kanalen dus zeker in de gaten!

---

Q: Zullen er voldoende kamers beschikbaar zijn wanneer er een event toch doorgaat?

A: Wij reserveren steeds een roomblock waardoor er meer dan voldoende kamers beschikbaar zullen zijn. We sturen je ruim op voorhand (6 tot 8 weken voor het event) de communicatie met de praktische richtlijnen. Hierin staat ook de nodige info om verblijf te boeken met een speciale boekingscode voor onze deelnemers.

---

Q: Kan bovenstaande info betreffende mijn deelname nog wijzigen?

A: Bovenstaande info geldt onder voorbehoud van de maatregelen die de overheid ons oplegt. Indien er nog wijzigingen worden doorgevoerd voor de doorgang van events, zullen we je hier tijdig van berichten.  We gaan er echter vanuit dat we vanaf september 2021 terug events kunnen organiseren in veilige en comfortabele omstandigheden. Deze pagina wordt steeds geupdatet volgens de info die we ontvangen van de overheid.