shutterstock_530294110

 

 
CORONA UPDATE

Komende Seminars

CORONA UPDATE: SEMINARS UITGESTELD

Beste ondernemer,

Wij vinden het bijzonder jammer te moeten aankondigen dat we genoodzaakt zijn om volgende seminars uit te stellen:

>> +14 Uur Business Coaching van donderdag 2 t.e.m. vrijdag 3 april 2020 in Genval
>> Sales Bootcamp van donderdag 26 t.e.m. zaterdag 28 maart 2020 in Mechelen
>> Masterclass In Results van maandag 20 t.e.m. vrijdag 24 april 2020 in Estepona
>> Matrix van Leiderschap van maandag 1 t.e.m. vrijdag 5 juni 2020 in Spa

 

Volgende events werden uitgesteld vanaf september 2020:


>> Marketing Bootcamp van woensdag 9 tem maandag 14 september 2020 in Eindhoven
>> + 14 Uur Business Coaching van donderdag 17 tem vrijdag 18 september 2020 (verplaatste editie van april 2020) in Chateau du Lac, Genval
>> HR Bootcamp van donderdag 24 tem zaterdag 26 september 2020

Momenteel staan de events na september 2020 nog ingepland, onder voorbehoud van de nieuwe maatregelen die zullen getroffen worden door de Belgische overheid. Afhankelijk van de beslissing van een nieuwe Veiligheidsraad zullen wij hierover tijdig informeren of events na september 2020 al dan niet doorgaan.


Rekeninghoudend met de dagelijkse wijzigingen omtrent het coronavirus (COVID-19), heeft de overheid meerdere ingrijpende maatregelen opgelegd. Dit heeft uiteraard ook een impact op de organisatie van onze komende seminars. 

Veiligheid en comfort van onze deelnemers staan steeds voorop en het lijkt ons niet verstandig om op dit moment events te organiseren, gezien de huidige situatie.

Met de opgelegde maatregelen kunnen wij daarnaast geen maximale beleving en waardeoverdracht garanderen dus hebben wij als organisatie beslist om tot eind september 2020 de events naar een latere datum te verzetten. Als deelnemer zal je hiervan later geïnformeerd worden zodra een nieuwe datum bekend is.


We hebben steeds alle aanbevelingen en richtlijnen omtrent gezondheid en veiligheid voor onze deelnemers nauwgezet opgevolgd en zullen dit voor de organisatie van onze toekomstige evenementen uiteraard blijven doen.

We weten dat je ernaar uitkeek om één of meerdere van deze business seminars te beleven en we zijn ons zeer bewust van het ongemak dat deze maatregelen veroorzaken.
Ons ganse team stelt alles in het werk om deze seminars te verplaatsen naar de nabije toekomst, rekeninghoudend met de verdere ontwikkelingen.

Heb je nog vragen in verband met jouw deelname of een nieuwe inschrijving? Deze kan je stellen via info@carlvandevelde.be of het telefoonnummer +32(0)36403940.
De meest recente informatie over het coronavirus vind je
op deze website.

We appreciëren jouw begrip en flexibiliteit. Ons team wenst je veel succes in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Positieve groet,

Team Carl Van de Velde