GETUIGENISSEN

over de opleidingen van
Carl Van de Velde

 

GETUIGENISSEN

over de opleidingen van
Carl Van de Velde

ONZE KLANTEN HUN SUCCES
IS ONZE VOORNAAMSTE REFERENTIE

Bij Carl Van de Velde Business Institute gaan we sinds dag 1 voor 200% waardebeleving en ervaring. Door de jaren heen heeft Carl meer dan 260.000 ondernemende mensen, op een dynamische manier, naar meer en beter gecoacht. Wij streven er al sinds het begin naar om steeds meer en betere resultaten te halen voor onze deelnemers met onze programma's. Op deze pagina delen wij de ervaringen van onze deelnemers met Carl Van de Velde Business Institute en wat zij realiseerden na het volgen van de programma's van onze organisatie. Hieronder vind je een kleine selectie...

ONZE KLANTEN HUN SUCCES IS ONZE VOORNAAMSTE REFERENTIE

Bij Carl Van de Velde Business Institute gaan we sinds dag 1 voor 200% waardebeleving en ervaring. Door de jaren heen heeft Carl meer dan 260.000 ondernemende mensen, op een dynamische manier, naar meer en beter gecoacht. Wij streven er al sinds het begin naar om steeds meer en betere resultaten te halen voor onze deelnemers met onze programma's. Op deze pagina delen wij de ervaringen van onze deelnemers met Carl Van de Velde Business Institute en wat zij realiseerden na het volgen van de programma's van onze organisatie.
Hieronder vind je een kleine selectie...

 

Geert Van de Voorde  Apotheken

 

Ik ben klassiek begonnen als de harde werker. Ik werkte 7 op 7 binnen mijn zaak. Dankzij de opleidingen van Carl Van de Velde ben ik dit beter gaan managen en dit leer je daar. In het begin wist ik niet goed of de opleidingen heel toepasbaar waren in mijn sector. Ik realiseerde me dat je als apotheker ook aan marketing en andere acties kan doen. Je leert tijdens de opleidingen het hele verhaal kennen. Ik heb de MiR ook 2x gevolgd omdat er zoveel op je af komt om te implementeren in je zaak.

De opleidingen van Carl Van de Velde hebben er voor mij voor gezorgd dat we zijn kunnen groeien van √©√©n kleine apotheek naar 4 apotheken en een omzet x10 bereikt hebben. De winst is zelfs nog exponenti√ęler gestegen.

 

Kim De Rycker  DR Motors

Sinds ik de opleidingen bij Carl Van de Velde ben beginnen volgen, kunnen wij een meetbare groei registreren. Vorig jaar hebben wij een omzetstijging gedaan van 60%. En dit jaar gaan we een omzetstijging van 80% kunnen maken. En daarnaast is het niet alleen de omzet maar ook de winst die vooruit gaat. En dat leer je wel bij Carl Van de Velde via tips & tricks om die resultaten te behalen via zijn inzichten die je meteen kan toepassen. 

Het grootste verschil is dat ik vroeger alles zelf moest doen en nu, sinds het volgen van de MiR, heb ik veel kunnen doorgeven. Ook kan ik dankzij de MiR nu meer met mijn familie zijn en reizen. 

 

Dieter & Nathalie  ETC Interieur

Sinds wij de opleidingen van Carl Van de Velde hebben gevolgd mogen we zeggen dat wij een ongelofelijke groei hebben gemaakt en onze omzet x5 gedaan hebben. 

 

 

Peter & Tom  Atmosafe

Voor wij aan de opleiding begonnen hadden wij een omzet van 10-12.000 euro per maand. We zijn nu 5-6 jaar later en zitten nu aan een omzet van 150.000 euro per maand. Dus we kunnen zeggen dat het meer dan een vertienvoudiging is op 6 jaar tijd en dit is ZEKER EN VAST mede dankzij Carl Van de Velde

Ik denk dat wij in begin misschien 5% van die markt hadden. We hebben dan onze analyse ontwikkeld en dan perfect de strategie gevolgd die Carl in de MiR tijdens het sales onderdeel heeft gegeven. We hadden 3 maanden de tijd om de markt op te gaan en moesten minstens 40% van die markt hebben. 3 weken later hadden wij de helft van die markt in handen. Wij zijn daar Carl dankbaar voor.

 

Glenn Engels  Figaro

Niet meedoen aan de MIR wil evenveel zeggen dan dat je het niet belangrijk vindt om je business of zaak te doen groeien. 

Ik ben in de zaak met mijn ouders gestart en hebben deze doen groeien tot een 6-tal mensen. Daarna heb ik het 100% overgenomen en hebben we nu tussen de 10 en 13 personen in dienst. De MiR heeft me specifiek geleerd het verschil te maken tussen zelfstandige zijn en je business op die manier leiden en het doorschakelen naar ondernemer zijn en deze als een echte ondernemer aan te pakken. 

 

Christophe Vermeersch  RESIDA Vastgoed

Ik moet veel minder doen en verdien heel wat meer en dat door het volgen van de Masterclass in Results bij Carl Van de Velde.¬†Het was voor mij een absolute waardevolle investering. Als je de juiste strategie√ęn gaat toepassen... Ja, dat heeft mijn nettowinst maal 10 gedaan. Het seminarie heeft zichzelf al veelvuldig terugbetaald.

Dankzij de MiR is ook onze omzet met minstens 25% gestegen.¬†Mensen die ambitieus zijn die volgen de MiR gewoon en de rugzak zal gevuld worden met idee√ęn die allemaal toepasbaar zijn binnen de onderneming. Het is toepasbaar in iedere sector en ik adviseer het absoluut aan iedereen aan.

 

Jeffrey De Sutter  De Sutter Naturally

Vroeger zat ik voortdurend vast in mijn bedrijf. Dankzij de opleidingen van Carl Van de Velde heb ik mezelf overbodig kunnen maken. In de afgelopen 2 jaar heb ik maar liefst 4 bedrijven overgenomen. Zonder de opleidingen van Carl zou deze groei ondenkbaar zijn geweest. In plaats van de harde werker¬†te zijn¬†in mijn bedrijf, ben ik in 2 jaar tijd ge√ęvolueerd naar de rol van investeerder. Nu kan ik me richten op het opbouwen van mijn bedrijf met activiteiten die echt het verschil maken. Bovendien kom je tijdens de seminars in contact met andere ambitieuze ondernemers, waar soms onverwacht mooie dingen uit kunnen komen.

 

Andy & Stephanie  E-Fit

Ons doel om te verdubbelen is ruimschoots behaald. Binnen slechts één jaar zijn we gegroeid van 3 naar 10 medewerkers. De investering hebben we binnen datzelfde jaar ruimschoots terugverdiend. Als koppel komen we er dan ook sterker uit, en het is absoluut essentieel om deze opleiding samen te volgen. Je raakt gemotiveerd en krijgt alle benodigde tools aangereikt.

 

Chris Mullie  Barias

Dankzij de inzichten van Carl heb ik mijn bedrijf van 1 medewerker naar 150 doen groeien.

In 2009 is er dan een bedrijfsbrand geweest en waren wij alles kwijt. Dankzij de mindset en inzichten van Carl Van de Velde heb ik het positief kunnen bekijken. Tegenslagen maken mensen sterker.

In 2010 heb ik dan meteen een nieuwbouw gezet en werken we nu met 150 medewerkers. Ook hebben we de prijs van onderneming van het jaar gewonnen en groeien we nog steeds verder.

 

Michele Wouters  DELUX.IMMO

De MIR heeft mijn leven veranderd. It was the first day of the rest of my new life. Het heeft me zoveel energie en inzichten verschaft. De andere ondernemers zijn ook allemaal topmensen, iedereen spreekt hier open over hun business en komt met raad naar jou. Het is heel plezant. Carl bruist van energie en daarom heb ik ook gekozen voor de opleidingen hier. Ik ben zeker dat het de resultaten zal hebben die ik verwacht. Ik kan alleen maar zeggen: doen, doen, doen, liever gisteren dan vandaag!

 

 

Danny Janssen  Verbo & Vastgoed

Carl Van de Velde is voor mij een inspirator en zeker een meerwaarde. De opleidingen zijn altijd inspirerend en brengen je naar een next level. Waar je vaak stopt met denken, daar begint het verhaal van Carl Van de Velde om je idee over de werking van de zaak te verruimen. De MIR heeft voor mij een verruiming van de zaak teweeggebracht. We zijn met 300% gegroeid, van 1 medewerker naar 6. Daardoor ben ik, ondanks mijn medische klachten, de zaak heel goed gaan verkopen en heb ik een nieuw traject uitgezet. Zonder Carl zou dat toch niet het verhaal zijn geweest. Twijfel moet je wegwerken; hoe sneller je kunt starten, hoe sneller je kunt boosten. Het brengt jou veel meer dan je ooit zou kunnen denken.

 

Jan Cools  Juvah

7 jaar geleden ben ik met het traject begonnen en ik denk dat zowel mijn winst als omzet met een factor 10 zijn gestegen. Wanneer ze me dan vragen: 'Heb jij je cursus eruit gehaald?' moet ik sowieso ja zeggen. Als jonge ondernemer had ik weinig zelfvertrouwen, en dat was stap 1 in de opleidingen. Vervolgens ben ik stap voor stap de zaken gaan toepassen en heb ik alle afdelingen geleidelijk opgezet. Als we nu terugblikken, zijn we met meer dan 70 mensen en actief op de hele Vlaamse ventilatiemarkt. Dus ik durf altijd te zeggen dat de investering die ik in het hele traject heb gedaan, ruimschoots is terugverdiend. Nu hebben we een solide basis om nog verder te schalen en te groeien.

 

Mounir Jalam  DAC Verhuizingen

Ik heb heel veel kunnen leren. Het is echter niet makkelijk en vergt inzet. Ik heb spijt dat ik het niet eerder heb gedaan, maar ben tegelijkertijd heel blij. Ik kan er direct mee aan de slag en kijk uit naar toekomstige programma's. Tegen ondernemers die nog niet zijn ingestapt, wil ik zeggen: Doe het. De investering is minimaal; daar moet je niet te veel bij stilstaan, aangezien je op korte termijn zoveel inzichten krijgt die de investering ruimschoots waard zijn. Wacht niet af, zoals ik heb gedaan. Dit heb je nodig, zeker in deze tijd!

 

David Van Waeyenberg  D-Reno

 

De MIR was voor ons een zeer positieve ervaring, en we zijn ons zeer bewust geworden van de reden waarom wij hier zijn, dus zeer positief. In mijn bedrijf ben ik gewoon nog steeds een werker. Ik voel me echt de slaaf van mijn zaak. We wilden begrijpen hoe we dat konden veranderen, zodat ik meer kwaliteit in mijn leven zou hebben en niet meer die 14 uur per dag hoefde te werken. Ik zit op het dak, kom thuis en moet nog de facturatie doen, offertes maken, bij mensen langs gaan, enzovoort. Ik heb geleerd dat er een gestructureerd bedrijf moet ontstaan op basis van bepaalde procedures. Ondertussen, een jaar later, ervaar ik meer vrijheid en is mijn omzet en winst enorm gegroeid.

 

Cédric Messiaen  Messiaen begrafenissen

In die 3 jaar na de eerste opleiding bij Carl Van de Velde, ons familiebedrijf bestond toen 52 jaar, zijn wij in feite in omzet, winst en alles verdubbeld! Dus na 2 generaties hard werken zijn wij verdubbeld, en we zijn daar fantastisch tevreden mee. En ik denk dat het nog niet gedaan is.

 

Audry Vanderstraeten

Digital Leader & La Perla

 

Carl als spreker is zeer motiverend voor ondernemers vanwege zijn eigen, zeer sterke ervaring. Dat raakt diep bij iedereen in de zaal. Ik heb de MIR gevolgd toen we met 6 medewerkers waren. Twee jaar later, na de MIR, zijn we gegroeid naar 26 medewerkers in het bedrijf. Ik heb ook nog twee andere zaken geopend, en dat is allemaal ontstaan na de MIR. In de opleiding besefte ik dat ik meer aan het bedrijf, in plaats van in het bedrijf, moest werken en me meer met cijfers moest bezighouden. Ondertussen ben ik volledig operationeel uit mijn bedrijf gestapt en kan ik me nu puur bezighouden met de structuur.

 

Serge Werniers  DUCO

De informatie die ik van hem krijg, daar ga ik echt mee aan de slag! Ik heb de MIR en Business Intensive gevolgd, en dat heeft mij geen windeieren gelegd, zowel als mens als ondernemer. Je hebt alleen maar voordeel bij het ontmoeten van de mensen die hij opleidt. Ik ben altijd blij dat ik hier nieuwe mensen leer kennen, nieuwe contacten leg. En er is maar één ding dat ik kan zeggen over het Carl Van de Velde Business Institute... De manier waarop hij mensen helpt en waarde overbrengt, chapeau! Grote chapeau!

 

Karel Lambrechts¬†¬†Atelier N¬į11

Ik ben al even geleden gestart met de opleidingen van Carl Van de Velde, en ik ben begonnen in de zaak van mijn ouders, in een traditionele ondernemerscultuur waarin je vooral in je zaak werkt. In de opleidingen heb ik het inzicht gekregen dat je niet in je zaak moet werken, maar aan je zaak. Het heeft me meer omzet, winst en inkomen gebracht. We zijn ondertussen verdubbeld in omzet en de winst is nog meer toegenomen. Je leert veel dingen die je misschien wel weet, maar niet toepast. En je moet het gewoon doen in ondernemerschap. Verder vind ik het ook belangrijk dat Carl met zijn voeten in de klei staat; hij heeft het doorleefd. Dat vind ik wel belangrijk en inspirerend.

 

Rob Raeymaekers  Nomnom

Het heeft mijn ogen geopend voor alle aspecten van ondernemerschap. We waren Duracell-konijnen nadat we de opleiding hadden gevolgd. We merken hoe we nu met de marketing, HR bezig zijn, het is echt eenn uitgeschreven plan nu. We beginnen nu echt te ondernemen. Elke vraag die je hebt kan Carl beantwoorden. Carl maakt waar wat hij predikt. Het is investeren in jezelf. De opleidingen van Carl zijn voor mij een eye-opener geweest.

 

Karen Debruyne  RD Engineering

We hebben alle programma's gevolgd en er zeer veel van geleerd. Er zijn ontzettend veel eye-openers die je helpen om aan je zaak te werken. Het helpt je te bepalen waar je naartoe wilt. Dit jaar was al een serieuze verandering; we hebben de omzet op één jaar verdubbeld. Wat hier voor mij veel heeft veranderd, is dat je naar huis gaat met een stappenplan. Het is zeer hands-on.

 

Geert Spapen  A-Chief

Ik ben 2 jaar geleden met het traject begonnen. Wat ik interessant vind, buiten de inspirerende zaken, is de community die er gecre√ęerd wordt tussen alle ondernemers. Hier zit je met gelijkgestemde ondernemers. Je kunt elkaar business gunnen in het MIR-netwerk. Ik geloof heel sterk in de zaken die Carl vooropstelt. Ik heb enorm veel respect voor Carl. Het is mindblowing. Alle processen komen aan bod en je neemt heel veel dingen mee.

 

Harald Lutsch  Lucon Floors

Het geheel was voor mij fantastisch. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik kan het iedereen aanraden. Het is de energie en de passie om anderen te inspireren die voor mij heel belangrijk zijn in het proces, en er wordt ook heel hard ingezet op het verbinden met andere ondernemers. Het geeft je een boost. Het is belangrijk dat je af en toe kunt bijtanken en in de juiste mindset zit.

 

Anthony Thienpont  Mustang & Co

Het heeft mij heel veel bijgebracht. Tijdens de opleidingen van Carl Van de Velde heb ik een salesmodel meegekregen, waardoor mijn winst met een factor 2 is gestegen. Ik heb nog nooit zoveel bijgeleerd. Carl heeft mij ook veel persoonlijke tips gegeven.

 

Marc Paepe  Herbavita

Het gaat over tools en mindset. Er wordt enorm de nadruk gelegd op wat je wilt realiseren. Alles wordt concreter gemaakt. Het eerste wat ik heb besloten na de opleiding van Carl Van de Velde is het aannemen van een assistente, zodat ik me kan concentreren op de belangrijke zaken.

 

Tony Janssens  AVIETECH

Bij AvieTech deed ik vroeger, 3 jaar geleden, alles zelf. Vandaag is dit anders en mag ik mezelf echt als CEO en manager beschrijven. Ik heb nu mensen die de taken invullen, ik heb mij dus positief overbodig gemaakt zoals Carl dat zegt. Vroeger kon ik nog geen dag wegblijven of het bedrijf lag stil, daar is een mooie evolutie in gebeurd. Wij hadden toen een 600.000 euro omzet en 3 jaar later was deze al 2,1 miljoen euro, maal 3,5. 

Ik denk dat ik na de Masterclass in Results zeker 10cm gegroeid ben door mijn fierheid en zelfzekerheid. Het gaat veel makkelijker om contacten te leggen en vlot te ondernemen als ondernemer. Ik bouw nu een netwerk en ik zie ook mijn omgeving opkijken naar ons en naar ons komen in plaats van het omgekeerde vroeger.

 

Geert Van de Voorde

Apotheken Van de Voorde

Ik ben klassiek begonnen als de harde werker. Ik werkte 7 op 7 binnen mijn zaak. Dankzij de opleidingen van Carl Van de Velde ben ik dit beter gaan managen en dit leer je daar. In het begin wist ik niet goed of de opleidingen heel toepasbaar waren in mijn sector. Ik realiseerde me dat je als apotheker ook aan marketing en andere acties kan doen. Je leert tijdens de opleidingen het hele verhaal kennen. Ik heb de MiR ook 2x gevolgd omdat er zoveel op je af komt om te implementeren in je zaak.

De opleidingen van Carl Van de Velde hebben er voor mij voor gezorgd dat we zijn kunnen groeien van √©√©n kleine apotheek naar 4 apotheken en een omzet x10 bereikt hebben. De winst is zelfs nog exponenti√ęler gestegen.¬†

 

Kim De Rycker

DR Motors

Sinds ik de opleidingen bij Carl Van de Velde ben beginnen volgen, kunnen wij een meetbare groei registreren. Vorig jaar hebben wij een omzetstijging gedaan van 60%. En dit jaar gaan we een omzetstijging van 80% kunnen maken. En daarnaast is het niet alleen de omzet maar ook de winst die vooruit gaat. En dat leer je wel bij Carl Van de Velde via tips & tricks om die resultaten te behalen via zijn inzichten die je meteen kan toepassen. 

Het grootste verschil is dat ik vroeger alles zelf moest doen en nu, sinds het volgen van de MiR, heb ik veel kunnen doorgeven. Ook kan ik dankzij de MiR nu meer met mijn familie zijn en reizen. 

 

Dieter & Nathalie

ETC interieur

Sinds wij de opleidingen van Carl Van de Velde hebben gevolgd mogen we zeggen dat wij een ongelofelijke groei hebben gemaakt en onze omzet x5 gedaan hebben.

 

Peter & Tom

Atmosafe

Voor wij aan de opleiding begonnen hadden wij een omzet van 10-12.000 euro per maand. We zijn nu 5-6 jaar later en zitten nu aan een omzet van 150.000 euro per maand. Dus we kunnen zeggen dat het meer dan een vertienvoudiging is op 6 jaar tijd en dit is ZEKER EN VAST mede dankzij Carl Van de Velde

Ik denk dat wij in begin misschien 5% van die markt hadden. We hebben dan onze analyse ontwikkeld en dan perfect de strategie gevolgd die Carl in de MiR tijdens het sales onderdeel heeft gegeven. We hadden 3 maanden de tijd om de markt op te gaan en moesten minstens 40% van die markt hebben. 3 weken later hadden wij de helft van die markt in handen. Wij zijn daar Carl dankbaar voor.

 

Glenn Engels

Figaro

Niet meedoen aan de MiR wil evenveel zeggen dan dat je het niet belangrijk vindt om je business of zaak te doen groeien.

 

Ik ben in de zaak met mijn ouders gestart en hebben deze doen groeien tot een 6-tal mensen. Daarna heb ik het 100% overgenomen en hebben we nu tussen de 10 en 13 personen in dienst. De MiR heeft me specifiek geleerd het verschil te maken tussen zelfstandige zijn en je business op die manier leiden en het doorschakelen naar ondernemer zijn en deze als een echte ondernemer aan te pakken.  

 

Christophe Vermeersch

RESIDA Vastgoed

Ik moet veel minder doen en verdien heel wat meer en dat door het volgen van de Masterclass in Results bij Carl Van de Velde.¬†Het was voor mij een absolute waardevolle investering. Als je de juiste strategie√ęn gaat toepassen... Ja, dat heeft mijn nettowinst maal 10 gedaan. Het seminarie heeft zichzelf al veelvuldig terugbetaald.

 

Dankzij de MiR is ook onze omzet met minstens 25% gestegen.¬†Mensen die ambitieus zijn die volgen de MiR gewoon en de rugzak zal gevuld worden met idee√ęn die allemaal toepasbaar zijn binnen de onderneming. Het is toepasbaar in iedere sector en ik adviseer het absoluut aan iedereen aan.

 

Jeffrey De Sutter

De Sutter Naturally

Vroeger zat ik voortdurend vast in mijn bedrijf. Dankzij de opleidingen van Carl Van de Velde heb ik mezelf overbodig kunnen maken. In de afgelopen 2 jaar heb ik maar liefst 4 bedrijven overgenomen. Zonder de opleidingen van Carl zou deze groei ondenkbaar zijn geweest. In plaats van de harde werker¬†te zijn¬†in mijn bedrijf, ben ik in 2 jaar tijd ge√ęvolueerd naar de rol van investeerder. Nu kan ik me richten op het opbouwen van mijn bedrijf met activiteiten die echt het verschil maken. Bovendien kom je tijdens de seminars in contact met andere ambitieuze ondernemers, waar soms onverwacht mooie dingen uit kunnen komen.

 

Andy & Stephanie

E-Fit

Ons doel om te verdubbelen is ruimschoots behaald. Binnen slechts één jaar zijn we gegroeid van 3 naar 10 medewerkers. De investering hebben we binnen datzelfde jaar ruimschoots terugverdiend. Als koppel komen we er dan ook sterker uit, en het is absoluut essentieel om deze opleiding samen te volgen. Je raakt gemotiveerd en krijgt alle benodigde tools aangereikt.

 

Chris Mullie

Barias

Dankzij de inzichten van Carl heb ik mijn bedrijf van 1 medewerker naar 150 doen groeien.

In 2009 is er dan een bedrijfsbrand geweest en waren wij alles kwijt. Dankzij de mindset en inzichten van Carl Van de Velde heb ik het positief kunnen bekijken. Tegenslagen maken mensen sterker.

In 2010 heb ik dan meteen een nieuwbouw gezet en werken we nu met 150 medewerkers. Ook hebben we de prijs van onderneming van het jaar gewonnen en groeien we nog steeds verder.

 

Michele Wouters

DELUX.IMMO

De MIR heeft mijn leven veranderd. It was the first day of the rest of my new life. Het heeft me zoveel energie en inzichten verschaft. De andere ondernemers zijn ook allemaal topmensen, iedereen spreekt hier open over hun business en komt met raad naar jou. Het is heel plezant. Carl bruist van energie en daarom heb ik ook gekozen voor de opleidingen hier. Ik ben zeker dat het de resultaten zal hebben die ik verwacht. Ik kan alleen maar zeggen: doen, doen, doen, liever gisteren dan vandaag!

 

 

Danny Janssen

Verbo & Vastgoed

Carl Van de Velde is voor mij een inspirator en zeker een meerwaarde. De opleidingen zijn altijd inspirerend en brengen je naar een next level. Waar je vaak stopt met denken, daar begint het verhaal van Carl Van de Velde om je idee over de werking van de zaak te verruimen. De MIR heeft voor mij een verruiming van de zaak teweeggebracht. We zijn met 300% gegroeid, van 1 medewerker naar 6. Daardoor ben ik, ondanks mijn medische klachten, de zaak heel goed gaan verkopen en heb ik een nieuw traject uitgezet. Zonder Carl zou dat toch niet het verhaal zijn geweest. Twijfel moet je wegwerken; hoe sneller je kunt starten, hoe sneller je kunt boosten. Het brengt jou veel meer dan je ooit zou kunnen denken.

 

Jan Cools

Juvah

7 jaar geleden ben ik met het traject begonnen en ik denk dat zowel mijn winst als omzet met een factor 10 zijn gestegen. Wanneer ze me dan vragen: 'Heb jij je cursus eruit gehaald?' moet ik sowieso ja zeggen. Als jonge ondernemer had ik weinig zelfvertrouwen, en dat was stap 1 in de opleidingen. Vervolgens ben ik stap voor stap de zaken gaan toepassen en heb ik alle afdelingen geleidelijk opgezet. Als we nu terugblikken, zijn we met meer dan 70 mensen en actief op de hele Vlaamse ventilatiemarkt. Dus ik durf altijd te zeggen dat de investering die ik in het hele traject heb gedaan, ruimschoots is terugverdiend. Nu hebben we een solide basis om nog verder te schalen en te groeien.

 

Mounir Jalam

DAC Verhuizingen

Ik heb heel veel kunnen leren. Het is echter niet makkelijk en vergt inzet. Ik heb spijt dat ik het niet eerder heb gedaan, maar ben tegelijkertijd heel blij. Ik kan er direct mee aan de slag en kijk uit naar toekomstige programma's. Tegen ondernemers die nog niet zijn ingestapt, wil ik zeggen: Doe het. De investering is minimaal; daar moet je niet te veel bij stilstaan, aangezien je op korte termijn zoveel inzichten krijgt die de investering ruimschoots waard zijn. Wacht niet af, zoals ik heb gedaan. Dit heb je nodig, zeker in deze tijd!

 

David Van Waeyenberg

D-Reno

De MIR was voor ons een zeer positieve ervaring, en we zijn ons zeer bewust geworden van de reden waarom wij hier zijn, dus zeer positief. In mijn bedrijf ben ik gewoon nog steeds een werker. Ik voel me echt de slaaf van mijn zaak. We wilden begrijpen hoe we dat konden veranderen, zodat ik meer kwaliteit in mijn leven zou hebben en niet meer die 14 uur per dag hoefde te werken. Ik zit op het dak, kom thuis en moet nog de facturatie doen, offertes maken, bij mensen langs gaan, enzovoort. Ik heb geleerd dat er een gestructureerd bedrijf moet ontstaan op basis van bepaalde procedures. Ondertussen, een jaar later, ervaar ik meer vrijheid en is mijn omzet en winst enorm gegroeid.

 

Cédric Messiaen

Messiaen begrafenissen

In die 3 jaar na de eerste opleiding bij Carl Van de Velde, ons familiebedrijf bestond toen 52 jaar, zijn wij in feite in omzet, winst en alles verdubbeld! Dus na 2 generaties hard werken zijn wij verdubbeld, en we zijn daar fantastisch tevreden mee. En ik denk dat het nog niet gedaan is.

 

Audry Vanderstraeten

Digital Leader & La Perla

Carl als spreker is zeer motiverend voor ondernemers vanwege zijn eigen, zeer sterke ervaring. Dat raakt diep bij iedereen in de zaal. Ik heb de MIR gevolgd toen we met 6 medewerkers waren. Twee jaar later, na de MIR, zijn we gegroeid naar 26 medewerkers in het bedrijf. Ik heb ook nog twee andere zaken geopend, en dat is allemaal ontstaan na de MIR. In de opleiding besefte ik dat ik meer aan het bedrijf, in plaats van in het bedrijf, moest werken en me meer met cijfers moest bezighouden. Ondertussen ben ik volledig operationeel uit mijn bedrijf gestapt en kan ik me nu puur bezighouden met de structuur.

 

Serge Werniers

DUCO

De informatie die ik van hem krijg, daar ga ik echt mee aan de slag! Ik heb de MIR en Business Intensive gevolgd, en dat heeft mij geen windeieren gelegd, zowel als mens als ondernemer. Je hebt alleen maar voordeel bij het ontmoeten van de mensen die hij opleidt. Ik ben altijd blij dat ik hier nieuwe mensen leer kennen, nieuwe contacten leg. En er is maar één ding dat ik kan zeggen over het Carl Van de Velde Business Institute... De manier waarop hij mensen helpt en waarde overbrengt, chapeau! Grote chapeau!

 

Karel Lambrechts

Atelier N¬į11

Ik ben al even geleden gestart met de opleidingen van Carl Van de Velde, en ik ben begonnen in de zaak van mijn ouders, in een traditionele ondernemerscultuur waarin je vooral in je zaak werkt. In de opleidingen heb ik het inzicht gekregen dat je niet in je zaak moet werken, maar aan je zaak. Het heeft me meer omzet, winst en inkomen gebracht. We zijn ondertussen verdubbeld in omzet en de winst is nog meer toegenomen. Je leert veel dingen die je misschien wel weet, maar niet toepast. En je moet het gewoon doen in ondernemerschap. Verder vind ik het ook belangrijk dat Carl met zijn voeten in de klei staat; hij heeft het doorleefd. Dat vind ik wel belangrijk en inspirerend.

 

Rob Raeymaekers

Nomnom

Het heeft mijn ogen geopend voor alle aspecten van ondernemerschap. We waren Duracell-konijnen nadat we de opleiding hadden gevolgd. We merken hoe we nu met de marketing, HR bezig zijn, het is echt een uitgeschreven plan nu. We beginnen nu echt te ondernemen. Elke vraag die je hebt kan Carl beantwoorden. Carl maakt waar wat hij predikt. Het is investeren in jezelf. De opleidingen van Carl zijn voor mij een eye-opener geweest.

 

Karen Debruyne

RD Engineering

We hebben alle programma's gevolgd en er zeer veel van geleerd. Er zijn ontzettend veel eye-openers die je helpen om aan je zaak te werken. Het helpt je te bepalen waar je naartoe wilt. Dit jaar was al een serieuze verandering; we hebben de omzet op één jaar verdubbeld. Wat hier voor mij veel heeft veranderd, is dat je naar huis gaat met een stappenplan. Het is zeer hands-on.

 

Geert Spapen

A-Chief

Ik ben 2 jaar geleden met het traject begonnen. Wat ik interessant vind, buiten de inspirerende zaken, is de community die er gecre√ęerd wordt tussen alle ondernemers. Hier zit je met gelijkgestemde ondernemers. Je kunt elkaar business gunnen in het MIR-netwerk. Ik geloof heel sterk in de zaken die Carl vooropstelt. Ik heb enorm veel respect voor Carl. Het is mindblowing. Alle processen komen aan bod en je neemt heel veel dingen mee

 

Harald Lutsch

Lucon Floors

Het geheel was voor mij fantastisch. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik kan het iedereen aanraden. Het is de energie en de passie om anderen te inspireren die voor mij heel belangrijk zijn in het proces, en er wordt ook heel hard ingezet op het verbinden met andere ondernemers. Het geeft je een boost. Het is belangrijk dat je af en toe kunt bijtanken en in de juiste mindset zit.

 

Anthony Thienpont

Mustang & Co

Het heeft mij heel veel bijgebracht. Tijdens de opleidingen van Carl Van de Velde heb ik een salesmodel meegekregen, waardoor mijn winst met een factor 2 is gestegen. Ik heb nog nooit zoveel bijgeleerd. Carl heeft mij ook veel persoonlijke tips gegeven.

 

Marc Paepe

Herbavita

Het gaat over tools en mindset. Er wordt enorm de nadruk gelegd op wat je wilt realiseren. Alles wordt concreter gemaakt. Het eerste wat ik heb besloten na de opleiding van Carl Van de Velde is het aannemen van een assistente, zodat ik me kan concentreren op de belangrijke zaken.

 

Tony Janssens

Avietech

Bij AvieTech deed ik vroeger, 3 jaar geleden, alles zelf. Vandaag is dit anders en mag ik mezelf echt als CEO en manager beschrijven. Ik heb nu mensen die de taken invullen, ik heb mij dus positief overbodig gemaakt zoals Carl dat zegt. Vroeger kon ik nog geen dag wegblijven of het bedrijf lag stil, daar is een mooie evolutie in gebeurd. Wij hadden toen een 600.000 euro omzet en 3 jaar later was deze al 2,1 miljoen euro, maal 3,5. Ik denk dat ik na de Masterclass in Results zeker 10cm gegroeid ben door mijn fierheid en zelfzekerheid. Het gaat veel makkelijker om contacten te leggen en vlot te ondernemen als ondernemer. Ik bouw nu een netwerk en ik zie ook mijn omgeving opkijken naar ons en naar ons komen in plaats van het omgekeerde vroeger.

Anna Zubowicz  Da Giovanni

Elke keer als ik naar de MiR Business Club kom, is het weer geestverruimend voor mijn business. Je krijgt nieuwe input, je bent met gelijkgestemde mensen, je leert van elkaar en er is goede sfeer!

Elke keer is de content anders doordat de mensen uit verschillende branches zijn leer je ook veel over elkaar. Ik leer hier heel veel.

Chris Henry  Neuroscience coach

 

Carl Van de Velde is a very, very professional trainer. He gives very interesting information about business building. I think anybody who listens to the information that he gives, is gonna help to improve their businesses. And besides that, business is between the ears and Carl has a lot of knowledge about that. And without that mental part, you'll never be able to achieve to the level you'd want to achieve. Your mindset is SO important!

Bruno Fierens  TMS Software

Voordat ik de opleidingen van Carl Van de Velde had gevolgd, verliep alles in het team bijzonder stroef. De cijfers gingen naar beneden, en ikzelf ging neerslachtig door het leven. Nu is eigenlijk niets meer hetzelfde. Het team draait als een ferme V8. Er zijn 2 mensen bijgekomen in het team in Belgi√ę en we hebben 3 toppers in het buitenland aangetrokken.

Eelco De Boer  Internet ondernemer

De informatie die Carl geeft, de waarde die hij geeft, is gewoon de moeite waard om niet alleen van Nederland naar Belgi√ę te rijden maar ook van Nederland naar Amerika te vliegen bij wijze van spreken. Dus ik zou het zeker aanraden om een keer kennis te maken met de materie die Carl te delen heeft.

Peter Paelinck  Serial entrepreneur

Wij zijn erin geslaagd om onze omzet te laten stijgen met 20-30% en hebben een internationale doorbraak kunnen realiseren. 

Chris Heyvaert  A-Projects architecten

Sinds de start van de masterclasses, hebben we serieuze stappen voorwaarts gezet en is onze omzet met 150% gestegen. Sinds januari 2019 zitten we in een ruimer en gemoderniseerd kantoor en zijn we van 4 medewerkers naar 11 gegaan.

Zeger Garré  Fotograaf

Ik heb mijn eerste workshop achter de rug, en met succes!! Ze hingen aan mijn lippen! Wat een zalig gevoel! Maar wou je toch zeggen dat je me zo hebt ge√Įnspireerd in de manier van jou spreken, jouw houding, jouw stille momenten. Hoe je de mensen naar¬†je toetrekt jouw techniek!!

Ongelofelijk Merci!!! Heb het gezien van de beste JIJ!

An De Haes  Verzekeringen De Haes

Het is moeilijk om de opleiding van Carl Van de Velde te beschrijven want er zit zoveel in. Het is een programma waar je niet bij de pakken kan blijven zitten, je wordt in het proces getrokken om ermee om te gaan. Gewoon doen!

Wim Van Rhijn  Transfurans Chemicals

De opleiding van Carl Van de Velde betekent voor mij naar mezelf toe dat ik nog naar een next level kan gaan. Ik ben een rationele mens en ik denk dat ik mijn emoties en gevoelens wat meer moet laten spelen. Daarnaast gaat het ook waarde toevoegen om mijn gezin ook naar een next level te brengen.

Inge Lataire  La Terra+

Ik heb al heel wat seminars doorlopen en, al pas je maar een klein stukje toe van de seminars, toch heb je sowieso groei dus dat is fantastisch. Wij hebben vorig jaar ons beste jaar gedraaid, zijn zelfs 19,7% gestegen op dat beste jaar en nu een half jaar verder weer 9% groei.

Steffi Van der Linden  Bourdeaud'hui

Mijn rol in het bedrijf is nu veranderd. Vroeger uitvoerend en nu, dankzij de opleiding, heb ik het anders kunnen aanpakken. Nu stuur ik de mensen meer en heb ik mijn eigen kantoor. Het is heel frappant wat zo’n opleiding kan doen, ik voelde mij helemaal herboren.

Nathalie Vanderschaeghe  Macabo

3 maanden later hebben we gerealiseerd wat we normaal op een jaar realiseerden. Voor mij legt Carl het uit zoals het is, heel praktisch gericht. Hij praat vanuit zijn buikgevoel en op een menselijke manier, vanuit zijn ervaring en charisma op het podium. Hij boeit ook altijd. Het is een waarde die constant leeft binnen ons bedrijf vanaf de start van de opleidingen. Je werkt continu naar verbetering: sales, marketing, HR, alles. Je begint spontaan groter te denken, ambitieuzer te denken, ook over de cijfers. Je begint alles te analyseren, dus ja, een geweldige optimalisatie.

Inge & Eva  Vinea

Het voordeel aan de opleidingen van Carl Van de Velde is dat het heel toepasbaar is. Je ziet de theorie en leert meteen hoe je het toepast in je zaak. Er is geen andere opleiding die je leert hoe je succes moet halen in je business. Ook nog een groot verschil is: op een universiteit staan ze theorie te vertellen maar bij Carl is alles beproefd en met voorbeelden uit het verleden en zijn ondernemingen.

Joren Van der Auwera  Gostar

Ik wil je er toch even op wijzen en bedanken voor de positieve impact die je hebt op mijn omgeving en Vlaanderen. Niet alleen ga ik dankzij jou compleet voorbereid en uitgerust op vakantie met de kennis dat mijn team in augustus de beste maand gaat draaien in productie en sales.

Ook kom ik in mijn omgeving meer en meer mensen spontaan tegen die op de hoogte zijn van je technieken betreffende mindset.

Matthias Bossuyt  Ortho Medica

Door te schakelen tijdens de Corona- crisis en toe te passen wat jij me geleerd hebt, zijn we gestegen van 1,1 miljoen naar 2,4 miljoen. Waarvoor dank. Mijn 2de bedrijf ging van 300k naar 3 miljoen, wat betekent dat we x10 gegaan zijn.

Christophe Van den Berghe  Café De Paris

Vanaf het moment dat je instapt dan ben je echt gebeten en wil je meer, meer, meer op een gestructureerde manier. Voor mij is dat een openbaring geweest tot en met. Ik heb nu ook bepaalde beslissingen kunnen nemen want ik ben al 24 jaar actief in het bedrijf en nu wil ik toch absoluut werken aan het bedrijf, zonder in het bedrijf te zijn. Dat maakt voor mij een aantal ongelofelijke mogelijkheden en cre√ęert een open visie naar andere doelstellingen, absoluut!

Xavier Goethals  Topglass

Het meest waardevolle aan heel de opleidingen bij Carl Van de Velde is dat we hier gewoon stil kunnen staan bij het vermarkten van je product. En niet alleen je product maar voornamelijk ook je diensten. Het uitdenken van concepten op basis van je buyer persona’s... Je wordt constant volgetapt met niet alleen content maar ook tools, dus ja, is het waardevol? Natuurlijk!

Bart Vandemoortele  Immo Marina

Dankzij de opleidingen van Carl Van de Velde heb ik mijn organisatie getransformeerd naar een autonome structuur waar ik geen dagdagelijkse inbreng meer moet geven. De vrijheid die dit meebrengt, stelt me in staat om ongestoord mijn doelen en projecten veel grondiger te plannen en voor te bereiden, maar vooral om deze daarna sneller te realiseren.

Steven Ghesquière  XTRA Interim

Ik wou los komen van finance en administratie en nu gebeurt heel wat voorbereiding op dat vlak door een medewerker. Ik kan niet genoeg uitdrukken wat een bevrijding dit voor mij betekent.

Jurgen Verhulst   De Zorgapotheek

Mijn rol in het bedrijf is nu veranderd. Vroeger uitvoerend en nu, dankzij de opleiding, heb ik het anders kunnen aanpakken. Nu stuur ik de mensen meer en heb ik mijn eigen kantoor. Het is heel frappant wat zo’n opleiding kan doen, ik voelde mij helemaal herboren.

Claude Van Maele  Vamatec

De opleiding van Carl Van de Velde heeft mij sterker gemaakt als persoon en bijgevolg ook als bedrijfsleider. Ik ben hier pakken sterker uitgekomen.

Tom Verhoeven  Motionlab

Het is een heel inspirerende man en wat hij brengt, brengt hij heel goed. Ik ben ook hier omdat ik kennis-ondernemers al heb gesproken die daar heel tevreden van zijn en het is waar! Wat dat mij specifiek bijblijft is dat je als ondernemer of zelfstandige er vaak alleen voor staat. Je krijgt heel wat dingen op je weg, dingen die niet lopen zoals je het wilt en hij heeft groot gelijk dat je je daar niet mag door laten tegenhouden. Je krijgt goesting!

Bernard Bosch  Bevamavibo

Ik zou het programma zeker aanbevelen aan andere ondernemers omdat je de gelegenheid krijgt om eens een ander zicht te krijgen op je bedrijf, een ‚Äėhelikopterzicht‚Äô. Je gaat eens tijd nemen om alle verschillende aspecten van bedrijfsvoering te bestuderen en al hetgeen wat daarbij komt kijken. Je neemt de tijd ervoor en wordt er helemaal in onder gedompeld. Dat geeft je de kans om tot nieuwe inzichten te komen die dan uiteindelijk tot meer business gaan leiden.

Hinda Haspeslagh-Boeckx  Xanthippe

Dank aan Carl Van de Velde voor zijn onvermoeibare inzet om ons telkens weer te inspireren en te motiveren.

Marc Swevers¬†¬†Swevers Immobili√ęn

Het budget van jaar 5, dat we bepaald hadden tijdens de opleidingen van Carl Van de Velde, ligt nu op tafel voor jaar 3.

Dit jaar +40% gehaald (261 woningen verkocht) en budget voor volgend jaar is ook met 40% gestegen.

Jan Wouters  Positive Vision

Het is een bad vol hulpmiddelen waar je mee aan de slag kan naar de toekomst en dat je eigenlijk al op jonge leeftijd zou moeten volgen. Ik kan hier zeker mee verder in mijn leven, waardoor ik veel sneller beslissingen zal nemen en waardoor het leven van mij en zeker ook van mijn naasten gaat veranderen.

Anna Zubowicz

Da Giovanni

Elke keer als ik naar de MiR Business Club kom, is het weer geestverruimend voor mijn business. Je krijgt nieuwe input, je bent met gelijkgestemde mensen, je leert van elkaar en er is goede sfeer!

Elke keer is de content anders doordat de mensen uit verschillende branches zijn leer je ook veel over elkaar. Ik leer hier heel veel.

Chris Henry

Neuroscience coach

Carl Van de Velde is a very, very professional trainer. He gives very interesting information about business building. I think anybody who listens to the information that he gives, is gonna help to improve their businesses. And besides that, business is between the ears and Carl has a lot of knowledge about that. And without that mental part, you'll never be able to achieve to the level you'd want to achieve. Your mindset is SO important!

Bruno Fierens

TMS Software

Voordat ik de opleidingen van Carl Van de Velde had gevolgd, verliep alles in het team bijzonder stroef. De cijfers gingen naar beneden, en ikzelf ging neerslachtig door het leven. Nu is eigenlijk niets meer hetzelfde. Het team draait als een ferme V8. Er zijn 2 mensen bijgekomen in het team in Belgi√ę en we hebben 3 toppers in het buitenland aangetrokken.

Eelco De Boer

Internet ondernemer

De informatie die Carl geeft, de waarde die hij geeft, is gewoon de moeite waard om niet alleen van Nederland naar Belgi√ę te rijden maar ook van Nederland naar Amerika te vliegen bij wijze van spreken. Dus ik zou het zeker aanraden om een keer kennis te maken met de materie die Carl te delen heeft.

Peter Paelinck

Serial entrepreneur

Wij zijn erin geslaagd om onze omzet te laten stijgen met 20-30% en hebben een internationale doorbraak kunnen realiseren. 

Chris Heyvaert

A-Projects architecten

Sinds de start van de masterclasses, hebben we serieuze stappen voorwaarts gezet en is onze omzet met 150% gestegen. Sinds januari 2019 zitten we in een ruimer en gemoderniseerd kantoor en zijn we van 4 medewerkers naar 11 gegaan.

 Zeger Garré

Fotograaf

Ik heb mijn eerste workshop achter de rug, en met succes!! Ze hingen aan mijn lippen! Wat een zalig gevoel! Maar ik wilde je toch zeggen dat je me zo hebt ge√Įnspireerd, niet alleen in de manier van spreken, maar ook jouw houding en jouw stille momenten. Hoe je de mensen naar je toetrekt, jouw techniek!

Ongelofelijk Merci!!! Heb het gezien van de beste JIJ!

An De Haes 

Schrijnwerkerij Vaes

Het is moeilijk om de opleiding van Carl Van de Velde te beschrijven want er zit zoveel in. Het is een programma waar je niet bij de pakken kan blijven zitten, je wordt in het proces getrokken om ermee om te gaan. Gewoon doen!

Wim Van Rhijn

Transfurans Chemicals

De opleiding van Carl Van de Velde betekent voor mij naar mezelf toe dat ik nog naar een next level kan gaan. Ik ben een rationele mens en ik denk dat ik mijn emoties en gevoelens wat meer moet laten spelen. Daarnaast gaat het ook waarde toevoegen om mijn gezin ook naar een next level te brengen.

Inge Lataire

La Terra+

Ik heb al heel wat seminars doorlopen en, al pas je maar een klein stukje toe van de seminars, toch heb je sowieso groei dus dat is fantastisch. Wij hebben vorig jaar ons beste jaar gedraaid, zijn zelfs 19,7% gestegen op dat beste jaar en nu een half jaar verder weer 9% groei.

Steffi Van der Linden

Bourdeaud'hui

Mijn rol in het bedrijf is nu veranderd. Vroeger uitvoerend en nu, dankzij de opleiding, heb ik het anders kunnen aanpakken. Nu stuur ik de mensen meer en heb ik mijn eigen kantoor. Het is heel frappant wat zo’n opleiding kan doen, ik voelde mij helemaal herboren.

Nathalie Vanderschaeghe

Macabo

3 maanden later hebben we gerealiseerd wat we normaal op een jaar realiseerden. Voor mij legt Carl het uit zoals het is, heel praktisch gericht. Hij praat vanuit zijn buikgevoel en op een menselijke manier, vanuit zijn ervaring en charisma op het podium. Hij boeit ook altijd. Het is een waarde die constant leeft binnen ons bedrijf vanaf de start van de opleidingen. Je werkt continu naar verbetering: sales, marketing, HR, alles. Je begint spontaan groter te denken, ambitieuzer te denken, ook over de cijfers. Je begint alles te analyseren, dus ja, een geweldige optimalisatie.

Inge & Eva

Vinea

Het voordeel aan de opleidingen van Carl Van de Velde is dat het heel toepasbaar is. Je ziet de theorie en leert meteen hoe je het toepast in je zaak. Er is geen andere opleiding die je leert hoe je succes moet halen in je business. Ook nog een groot verschil is: op een universiteit staan ze theorie te vertellen maar bij Carl is alles beproefd en met voorbeelden uit het verleden en zijn ondernemingen.

Joren Van der Auwera

Gostar

Ik wil je er toch even op wijzen en bedanken voor de positieve impact die je hebt op mijn omgeving en Vlaanderen. Niet alleen ga ik dankzij jou compleet voorbereid en uitgerust op vakantie met de kennis dat mijn team in augustus de beste maand gaat draaien in productie en sales. Ook kom ik in mijn omgeving meer en meer mensen spontaan tegen die op de hoogte zijn van je technieken betreffende mindset.

Matthias Bossuyt

Ortho Medica

Door te schakelen tijdens de Corona- crisis en toe te passen wat jij me geleerd hebt, zijn we gestegen van 1,1 miljoen naar 2,4 miljoen. Waarvoor dank. Mijn 2de bedrijf ging van 300k naar 3 miljoen, wat betekent dat we x10 gegaan zijn.

Christophe Van den Berghe

Café De Paris

Vanaf het moment dat je instapt dan ben je echt gebeten en wil je meer, meer, meer op een gestructureerde manier. Voor mij is dat een openbaring geweest tot en met. Ik heb nu ook bepaalde beslissingen kunnen nemen want ik ben al 24 jaar actief in het bedrijf en nu wil ik toch absoluut werken aan het bedrijf, zonder in het bedrijf te zijn. Dat maakt voor mij een aantal ongelofelijke mogelijkheden en cre√ęert een open visie naar andere doelstellingen, absoluut!

Xavier Goethals

Topglass

Het meest waardevolle aan heel de opleidingen bij Carl Van de Velde is dat we hier gewoon stil kunnen staan bij het vermarkten van je product. En niet alleen je product maar voornamelijk ook je diensten. Het uitdenken van concepten op basis van je buyer persona’s... Je wordt constant volgetapt met niet alleen content maar ook tools, dus ja, is het waardevol? Natuurlijk!

Bart Vandemoortele

Immo Marina

Dankzij de opleidingen van Carl Van de Velde heb ik mijn organisatie getransformeerd naar een autonome structuur waar ik geen dagdagelijkse inbreng meer moet geven. De vrijheid die dit meebrengt, stelt me in staat om ongestoord mijn doelen en projecten veel grondiger te plannen en voor te bereiden, maar vooral om deze daarna sneller te realiseren.

Steven Ghesquière

XTRA Interim

Ik wou los komen van finance en administratie en nu gebeurt heel wat voorbereiding op dat vlak door een medewerker. Ik kan niet genoeg uitdrukken wat een bevrijding dit voor mij betekent.

Jurgen Verhulst

De Zorgapotheek

Mijn rol in het bedrijf is nu veranderd. Vroeger uitvoerend en nu, dankzij de opleiding, heb ik het anders kunnen aanpakken. Nu stuur ik de mensen meer en heb ik mijn eigen kantoor. Het is heel frappant wat zo’n opleiding kan doen, ik voelde mij helemaal herboren.

Claude Van Maele

Vamatec

De opleiding van Carl Van de Velde heeft mij sterker gemaakt als persoon en bijgevolg ook als bedrijfsleider. Ik ben hier pakken sterker uitgekomen.

Tom Verhoeven

Motionlab

Het is een heel inspirerende man en wat hij brengt, brengt hij heel goed. Ik ben ook hier omdat ik kennis-ondernemers al heb gesproken die daar heel tevreden van zijn en het is waar! Wat dat mij specifiek bijblijft is dat je als ondernemer of zelfstandige er vaak alleen voor staat. Je krijgt heel wat dingen op je weg, dingen die niet lopen zoals je het wilt en hij heeft groot gelijk dat je je daar niet mag door laten tegenhouden. Je krijgt goesting!

Bernard Bosch

Bevamavibo

Ik zou het programma zeker aanbevelen aan andere ondernemers omdat je de gelegenheid krijgt om eens een ander zicht te krijgen op je bedrijf, een ‚Äėhelikopterzicht‚Äô. Je gaat eens tijd nemen om alle verschillende aspecten van bedrijfsvoering te bestuderen en al hetgeen wat daarbij komt kijken. Je neemt de tijd ervoor en wordt er helemaal in onder gedompeld. Dat geeft je de kans om tot nieuwe inzichten te komen die dan uiteindelijk tot meer business gaan leiden.

Hinda Haspeslagh-Boeckx

Xanthippe

Dank aan Carl Van de Velde voor zijn onvermoeibare inzet om ons telkens weer te inspireren en te motiveren.

Marc Swevers

Swevers Immobili√ęn

Het budget van jaar 5, dat we bepaald hadden tijdens de opleidingen van Carl Van de Velde, ligt nu op tafel voor jaar 3. Dit jaar +40% gehaald (261 woningen verkocht) en budget voor volgend jaar is ook met 40% gestegen.

Jan Wouters

Positive Vision

Het is een bad vol hulpmiddelen waar je mee aan de slag kan naar de toekomst en dat je eigenlijk al op jonge leeftijd zou moeten volgen. Ik kan hier zeker mee verder in mijn leven, waardoor ik veel sneller beslissingen zal nemen en waardoor het leven van mij en zeker ook van mijn naasten gaat veranderen.

Your Website Title