CARL VAN DE VELDE

+ 27 jaar mentor
+ 36 jaar ondernemer

  

CARL VAN
DE VELDE

+ 27 jaar mentor
+ 36 jaar ondernemer

 

CARL VAN DE VELDE

CARL VAN DE VELDE

Carl Van de Velde groeide uit tot een gerespecteerd ondernemer die kennis brengt vanuit een rijke praktijkervaring. Hij startte zijn ondernemerschap op zeer jonge leeftijd en tijdens zijn 35-jarige carrière binnen diverse sectoren produceerde hij een buitengewone meerwaarde voor zijn medewerkers, klanten en de economie.

 

Hij is naast ondernemer ook auteur van verschillende boeken, artikels en publicaties. In Vlaanderen kent men Carl Van de Velde vooral als spreker en producent van diverse groeiopleidingen voor ondernemers. De afgelopen 27 jaar heeft hij honderdduizenden ondernemende mensen uit meer dan 300 sectoren geholpen met zijn inspirerende lezingen, interactieve seminars en diepgaande masterclasses.

ALS JE MEER DE JUISTE DINGEN DOET IN RELATIE MET DAT
WAT JE WIL BEREIKEN, VERHOOG JE JE KANSEN OP SUCCES
ALS JE MEER DE JUISTE DINGEN DOET IN RELATIE MET DAT WAT JE WIL BEREIKEN, VERHOOG JE JE KANSEN OP SUCCES

Door de resultaatgerichte impact van zijn seminars, evenementen en ondernemersopleidingen hebben duizenden bedrijfsleiders een meetbare expansie, groei en meer levenskwaliteit tot stand weten te brengen. Zijn inmiddels legendarische MiR (Masterclass in Results) is sinds 2008 een van de meest bezochte ondernemersopleidingen gekend in Vlaanderen. Deze doeltreffende kuur in succesvol ondernemen staat vandaag bekend als de MiR Academy.

 

De programma’s van Carl Van de Velde hebben zichzelf bewezen tot op het hoogste niveau van de zakenwereld in Vlaanderen. Heel veel verschillende brancheleiders en topondernemers uit diverse sectoren namen deel aan zijn praktijkgerichte masterclasses en business masterminds en erkennen hem als een waardegedreven en doeltreffende business mentor.

MENSEN MET DROMEN VERANDEREN DE WERELD, ZET NOOIT JE DROMEN OPZIJ DOOR DE INVLOED VAN DIEGENEN DIE NIET GELOVEN IN MENSELIJKE MOGELIJKHEDEN

Ieder jaar coacht Carl en zijn team non-profit, een duizendtal jongvolwassen via zijn programma “Maak van je leven een meesterstuk”. Dit programma is erop gericht om jongeren meer weerbaar en veerkrachtig te maken en te helpen hun doelen te bereiken. Daarnaast sponsort hij ook diverse goede doelen.

 

Tevens is Carl Van de Velde de oprichter van de MiR Business Club. Deze organisatie, die inmiddels honderden leden telt, wil hij uitbouwen tot het meest waardegedreven bondgenootschap voor ondernemers in Vlaanderen.

MAAK KENNIS MET CARL
Your Website Title